Elementor #418

by
166 166 people viewed this event.

Webinar: ontbijtsessie – Hoe marktgericht is uw organisatie? – met prof. dr. Rudy Moenaert

Marktgerichtheid is een complex begrip. Het speelt op verschillende niveaus van uw organisatie en vraagt om actie op verschillende domeinen. Als CEO wilt u greep krijgen op  uw marktgerichtheid. Daarom hebben wij de Market Orientation Review ontwikkeld.

Marktgerichte verandering ondersteunen: onderbouwd en praktijkgericht

De MO Review kwam tot stand in een samenwerking tussen Antenno en Prof. dr. Rudy Moenaert, hoogleraar strategische marketing aan TIAS. Het is een daadkrachtig instrument en verbindend concept om strategie-implementatie en organisatieontwikkeling op te volgen bij een organisatie brede transformatie. Zo laten we een academische onderzoeksaanpak samenkomen met business consulting door de professionele dialoog aan te gaan met de organisatie over hoe ze maximale impact kunnen hebben.

 

Tijdens deze ontbijtsessie komt u meer te weten over de verschillende dimensies van marktgerichtheid, over het belang van meten en hoe market orientation kan helpen om je marktgerichte transformatie richting en engagement te geven. Rudy Moenaert en Mariska Brosens, consultant markt- en organisatiestrategie, vertellen u er meer over.

Voor CEO’s, aandeelhouders of leden van het algemeen managementteam die een marktgerichte koers willen varen en de hele organisatie hierbij willen betrekken.

 

Voor decision makers die actiegerichte bijsturing willen om strategieën te omvatten als customer centricity, customer first, people first, operational excellence, klantgerichtheid.

 

Location

Online

Price

Free

Dates

Tuesday 28 September 2021

9-10 am

 

Thursday 28 October 2021

9-10 am

 

Thursday 25 November 2021

9-10 am

Inschrijven?

To register for this event email your details to filip.modderie@antenno.be

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2024-07-19
2024-07-19
 

Location

Online Event

Share With Friends